Search

Mori de laborator și concasoare pentru pre-măcinare și măcinare fină

Pentru metodele analitice fizice şi chimice precum AAS, NIR, ICP sau XRF este esențial ca proba să fie perfect omogenizată la un grad adecvat de finețe analitică.  O analiză exactă și sigură poate fi garantată doar prin pregătirea reproductibilă a probei. Pentru acest tip de acțiuni RETSCH oferă o gamă cuprinzătoare de mori moderne și concasoare pentru o măcinare grosieră, fină și ultrafină pentru aproape orice tip de material. Selecţia noastră de instrumente și accesorii de măcinare vă asigură de faptul că acestea oferă o pregătire sigură a probelor și lipsită de orice agenți contamininați anterior analizei de laborator.

La detección de micotoxinas en nueces

Trituración primaria y fina

Las micotoxinas son compuestos naturales producidos por diversos hongos como resultado de su metabolismo, y tienen un efecto tóxico en personas y animales. Al igual que los microorganismos que producen antibióticos, las especies de moho que producen micotoxinas se encuentran extendidas por todo el mundo. Las micotoxinas más venenosas son las aflatoxinas. Los alimentos que muestran un riesgo mayor de producción de aflatoxinas debido al moho son, además de las
frutas secas y las especias, las nueces (cacahuetes, avellanas, pistachos) y los cereales (trigo, maíz).

Back to overview