Pentru metodele analitice fizice şi chimice precum AAS, NIR, ICP sau XRF este esențial ca proba să fie perfect omogenizată la un grad adecvat de finețe analitică. O analiză exactă și sigură poate fi garantată doar prin pregătirea reproductibilă a probei. Pentru acest tip de acțiuni RETSCH oferă o gamă cuprinzătoare de mori moderne și concasoare pentru o măcinare grosieră, fină și ultrafină pentru aproape orice tip de material. Selecţia noastră de instrumente și accesorii de măcinare vă asigură de faptul că acestea oferă o pregătire sigură a probelor și lipsită de orice agenți contamininați anterior analizei de laborator.
Molienda de muestras grasosas
Uno de los parámetros más importantes en el control de la calidad de alimentos y forrajes es el contenido de grasa. Aunque el contenido de grasa contribuye de forma importante a aumentar el valor nutricional de los alimentos, algunos tipos de grasa (p. ej. la grasa de leche o la manteca de cacao) constituyen productos costosos que deberían usarse moderadamente. Debido a las nuevas directivas europeas para el etiquetado de alimentos “light” o “pobres en grasa”, los fabricantes ahora están obligados a indicar en el envase el contenido real de grasa del producto.