Search

Mori de laborator și concasoare pentru pre-măcinare și măcinare fină

Pentru metodele analitice fizice şi chimice precum AAS, NIR, ICP sau XRF este esențial ca proba să fie perfect omogenizată la un grad adecvat de finețe analitică.  O analiză exactă și sigură poate fi garantată doar prin pregătirea reproductibilă a probei. Pentru acest tip de acțiuni RETSCH oferă o gamă cuprinzătoare de mori moderne și concasoare pentru o măcinare grosieră, fină și ultrafină pentru aproape orice tip de material. Selecţia noastră de instrumente și accesorii de măcinare vă asigură de faptul că acestea oferă o pregătire sigură a probelor și lipsită de orice agenți contamininați anterior analizei de laborator.

Determinación de grasas en alimentos y forrajes

Molienda de muestras grasosas

Uno de los parámetros más importantes en el control de la calidad de alimentos y forrajes es el contenido de grasa. Aunque el contenido de grasa contribuye de forma importante a aumentar el valor nutricional de los alimentos, algunos tipos de grasa (p. ej. la grasa de leche o la manteca de cacao) constituyen productos costosos que deberían usarse moderadamente. Debido a las nuevas directivas europeas para el etiquetado de alimentos “light” o “pobres en grasa”, los fabricantes ahora están obligados a indicar en el envase el contenido real de grasa del producto.

Back to overview