Search

Moară cu cuţite GRINDOMIX GM 200 Professional Food Sample Preparation

Solicitați o cotaţie 
Fișa tehnică

Limbă:

Moara cu cuțite GRINDOMIX GM 200 este instrumentul ideal pentru măcinarea și omogenizarea probelor alimentare și furajelor. Cu două lame ascuțite, robuste și un motor puternic de 1000 W permite procesarea rapidă și eficientă a unor volume de până la 0.7 litri.  GM 200 este ideal nu doar pentru omogenizarea probelor cu un conținut ridicat de apă, ulei sau grăsime, dar și pentru măcinarea produselor uscate, moi sau mediu-dure. Procesul rapid de omogenizare fără o creștere semnificativă a temperaturii asigură păstrarea componentelor volatile în probă.
Datorită setărilor reproductibile a parametrilor, programelor și secvențelor acestă moară asigură obținerea unor rezultate analitice cu deviație standard minimă. Aceste caracteristici plus slecția largă de capace și incinte, care permit adaptarea morii la diverse aplicații, fac din GRINDOMIX GM 200 un dispozitiv profesional superior oricărui mixer de uz casnic.

Standardul din Industria Alimentară

  • Reducerea dimensiunilor probei și omogenizare în câteva secunde
  • Pre-măcinare și măcinare fină cu o singură moară
  • Viteză variabilă până la 10,000 min-1 și funcția de impuls Boost cu 14,000 min-1 pentru omogenizarea îmbunătățită a probelor dure și lipicioase
  • Potrivită pentru volume de până la 700 ml 
  • Cryokit pentru măcinarea criogenică
  • Pot fi memorate 8 POS și 4 cicluri de program
  • Capace gravitaționale și de reducere a volumului incintei de măcinare, opționale
  • Toate accesoriile care intră în contact cu proba sunt autoclavabile

Moară cu cuţite GRINDOMIX GM 200 Măcinare criogenică cu gheață carbonică

Pentru procesarea materialelor elastice care nu pot fi omogenizate la temperatura camerei, este disponibil un Cryokit care asigură măcinarea sigură și eficientă cu gheață carbonică. Acesta se compune din trei piese:

  • Capac pentru măcinare criogenică

Partea inferioară este realizată din oțel inoxidabil, deschiderile laterale permit evaporarea CO2 în timpul măcinării criogenice; partea superioară este capacul PP standard.

  • Recipient din oțel inoxidabil cu șicane

Șicanele contribuie la amestecarea temeinică a probei.

  • Cuțit complet metalic

Cuțitul dispune de 2 lame și este obligatoriu pentru măcinarea criogenică. De asemenea, este potrivit și pentru tăierea probelor dure.

Moară cu cuţite GRINDOMIX GM 200 Operare ușoară și sigură

Moara GM 200 este echipată cu un ecran tactil 4.3’’ care permite setarea ușoară a paremetrilor, memorarea POS și accesul în portalul web MyRETSCH prin scanarea codului QR. Pot fi memorate până la 8 Proceduri de Operare Standard (POS) și 4 cicluri de program pentru aplicațiile de rutină. Incinta, capacul, cuțitul, împreună cu proba, pot fi montate si demontate ca unitate completă.

Ecran tactil 4.3‘‘ 

Ecran tactil 4.3‘‘ 

Acces la portalul web MyRETSCH

Modificarea incintei de măcinare prin utilizarea capacului gravitațional
Modificarea incintei de măcinare prin utilizarea capacului gravitațional
Modificarea incintei de măcinare prin utilizarea capacului gravitațional
  • Capac gravitațional patentat

Ajustează automat volumul incintei în funcție de volumul probei.

  • Capac gravitațional cu canale de preaplin

Ideală pentru măcinarea probelor cu conținut ridicat de apă.

  • Incintă din oțel inox

Uzură minimă la procesarea probelor dure.

  • Recipient din oțel inoxidabil cu șicane

Șicanele contribuie la amestecarea temeinică a probei.

  • Capac reducător

Reduce volumul incintei la 0.5 sau 0.3 litri pentru omogenizarea optimă a volumelor mici de probă.

  • Cuțit cu lame zimțate

Folosit pentru măcinarea cărnii grase, striate.

  • Cuțit complet metalic

Cu 2 lame, potrivit pentru măcinarea criogenică și pentru tăierea probelor dure.

  • Cryokit

Pentru omogenizarea probelor cu gheață carbonică

Accessorii & Opțiuni GM 200
bacon

bacon

dulciuri

dulciuri

roșii

roșii

stafide

stafide

Pentru a găsi cea mai bună soluție de măcinare accesați baza noastră de date

Două lame ascuțite și robuste se rotesc în camera de măcinare. În funcție de sensul de rotație, reducerea dimensiunilor se realizează cu partea neascuțită (măcinare preliminară) sau cu partea ascuțită (măcinare fină). Lamelele(cuțitele) sunt antrenate de un motor de 1000 W. Viteza de rotație poate fi preselectată și este controlată și menținută electronic pentru a asigura adaptarea optimă la solicitările diverselor aplicații și pentru a obține rezultate reproductibile. 

Supus modificărilor şi erorilor tehnice