RETSCH - Soluţii în Măcinare şi Sitare

RETSCH este activă în domeniile de pregătire a probelor în vederea analizei şi caracterizării substanţelor solide. Din 1990, RETSCH face parte din grupul tehnologic, în continuă creştere, al VERDER, şi este parte din Divizia Ştiinţifică a grupului. Alte companii care fac parte din această divizie sunt Carbolite Ltd., Eltra GmbH, Gero GmbH şi Retsch Technology GmbH. Graţie dezvoltării de succes a activităţii de business din ultimii ani, a fost necesară fabricarea de utilaje noi şi echipamente mai mari, pentru a ţine pasul cu cererea mereu în creștere pentru serviciile şi instrumentele de laborator RETSCH. De la începutul anului 2012, sediul nostru este situat într-o clădire de 8000 de metri pătrați, într-o nouă zonă industrială din Haan. Noul sediul cuprinde o clădire de birouri cu un centru spaţios de aplicaţii şi training, precum şi echipamente de producţie mult mai mari.

History

1915
Compania a fost înfiinţată de către F. Kurt Retsch, în Düsseldorf
1952 Inginerul Dirk Sijsling preia responsabilităţile administrative ale lui F. Kurt Retsch KG. Producţia de echipamente de laborator devine din ce în ce mai importantă.

1963
Retsch își intensifică cooperarea cu universităţile şi institutele în domeniu, pentru a se asigura că echipamentele lor sunt întotdeauna la zi cu cele mai recente standarde tehnologice. La sfârșitul anilor 1960, cota de export a crescut la 35%.

1989
André Verder şi Frans Bakker preiau acţiunile lui F. Kurt Retsch GmbH în cote egale. Gradual, Retsch reuşeşte să facă tranziţia de la o afacere de familie la o companie prezentă pe piaţă la nivel internaţional.

1998
Înființarea Retsch Tehnology ca centru de profit sub coordonarea Retsch, în colaborare cu Jenoptik L. O. S. GmbH.

2000
Înființarea Retsch Tehnology ca o companie independentă.

2003
Are loc lansarea celei mai noi generaţii de produse ZM 200 / PM 100 / PM 200


2006
O nouă filială este înfiinţată în China.

2013
Retsch revolutionalizes grinding with an entirely new type of mill: the High Energy Ball Mill Emax.

1923
Este dezvoltat primul echipament de laborator al companiei, mojarul mecanic, care ajunge să fie cunoscut ca Moara Retsch şi este sinonim cu conceptul de muncă de laborator mai uşoară şi mai eficientă.

1959
Retsch îsi măreşte programul echipamentelor pentru maşinile de sitat, divizoarele de probe şi agitatoarele magnetice. Programul amplu de producţie are nevoie de mai mult spatiu, si astfel, compania se mută în Haan.

1976
Compania se mută în noile birouri din Haan, care, după extinderi continue, devin sediul central al companiei.  1993
Compania înfiinţează o nouă filială în Marea Britanie.
1999
O nouă filială este înfiinţată în Japonia. André Verder devine proprietar unic al companiei Retsch.

2001
o nouă filială este înfiinţată în SUA.


2005
Compania RETSCH aniversează 90 de ani de activitate în sectorul soluţiilor de măcinare şi sitare. Laboratorul de aplicaţii extins şi renovat complet este dat în exploatare.

2012
Compania este relocată la noul sediu.

2015
Retsch celebrates its 100th anniversary and expands its products range with a line of big crushers and grinders, Retsch XL.


Newsletter Registration

Exclusive information about events, applications and product innovations!

Sign Up