Search

Mori de laborator și concasoare pentru pre-măcinare și măcinare fină

Pentru metodele analitice fizice şi chimice precum AAS, NIR, ICP sau XRF este esențial ca proba să fie perfect omogenizată la un grad adecvat de finețe analitică.  O analiză exactă și sigură poate fi garantată doar prin pregătirea reproductibilă a probei. Pentru acest tip de acțiuni RETSCH oferă o gamă cuprinzătoare de mori moderne și concasoare pentru o măcinare grosieră, fină și ultrafină pentru aproape orice tip de material. Selecţia noastră de instrumente și accesorii de măcinare vă asigură de faptul că acestea oferă o pregătire sigură a probelor și lipsită de orice agenți contamininați anterior analizei de laborator.

Le barrette di cereali sono veramente sane?

I produttori alimentari spesso promuovono i propri prodotti come “light” o come, nel caso delle barrette di cereali come “sane”. Se questo è effettivamente vero, non può che essere verificato analizzando i valori nutrizionali, una procedura che costituisce una parte importante nel controllo della qualità alimentare. I valori di grassi, acidi grassi saturi, zuccheri e sale stampati sulle confezioni rappresentano una media del contenuto di ogni sostanza e si riferiscono a 100 ml in 100 g di prodotto. Le barrette di cereali sono costituite da un mix eterogeneo di ingredienti (noci, uvetta, fiocchi d’avena, ecc..) pertanto è necessaria una completa omogeneizzazione del campione per ottenere risultati d’analisi significativi.

Back to overview