Search

Mori de laborator și concasoare pentru pre-măcinare și măcinare fină

Pentru metodele analitice fizice şi chimice precum AAS, NIR, ICP sau XRF este esențial ca proba să fie perfect omogenizată la un grad adecvat de finețe analitică.  O analiză exactă și sigură poate fi garantată doar prin pregătirea reproductibilă a probei. Pentru acest tip de acțiuni RETSCH oferă o gamă cuprinzătoare de mori moderne și concasoare pentru o măcinare grosieră, fină și ultrafină pentru aproape orice tip de material. Selecţia noastră de instrumente și accesorii de măcinare vă asigură de faptul că acestea oferă o pregătire sigură a probelor și lipsită de orice agenți contamininați anterior analizei de laborator.

Probenvorbereitung für die HPLC Analytik von Süßwaren

Süßwaren unterliegen wie alle anderen Lebensmittel einer strengen Qualitätskontrolle. Die zu bestimmenden Parameter reichen von Nährwert, Feuchte- oder Fettgehalt bis hin zur Quantifizierung bestimmter Inhaltsstoffe wie Vitaminen oder Alkaloiden. Da in der Analytik nur einige Milligramm oder Gramm der Proben benötigt werden, stellt die vorherige Zerkleinerung bzw. Homogenisierung sicher, dass diese kleine Teilmenge die gesamte Ausgangsprobe repräsentiert und so reproduzierbare Ergebnisse erzielt werden.

Back to overview