Search

The new PM 300 Designed to make your work easier!

RETSCH Scientific Challenge Discover award-winning projects by international researchers

Make your appointment for a product demo! Benefit from our services!

Make your appointment for a product demo! Benefit from our services!

NOU: Moară mixer MM 400 O moară mutifuncțională

Noua Serie de Webinare - Vă așteptăm! Cunoștințe de specialitate despre produse și aplicații - sesiuni live și înregistrări

Noua Serie de Webinare - Vă așteptăm! Cunoștințe de specialitate despre produse și aplicații - sesiuni live și înregistrări

Enabling Progress in Battery Technology

RETSCH Mori de laborator, Concasoare și Mașini de sitat

RETSCH este activă în domeniul omogenizării probelor de laborator pentru analiză, precum şi al analizei dimensiunii particulelor din substanţele solide. Cu o experienţă de peste 100 de ani, am devenit lideri în producţia de instrumente în aceste tehnologii.

Noutăți Retsch Pregătirea și sitarea probelor

Dalla pianta di cacao alle barrette di cioccolato

Cosa sarebbe il mondo senza cioccolato? La produzione di cioccolato è un processo abbastanza elaborato, di cui un requisito fondamentale è il controllo qualità delle materie prime. La strada dalle piante di cacao alle barrette di cioccolato è lunga. A causa delle molte fasi di lavorazione, raccolta, fermentazione, essiccazione, pulitura, torrefazione, pre-frantumazione e infine la macinazione dei pennini di liquore di cacao da cui vengono estratti cacao in polvere e burro di cacao – ci possono essere differenze significative nella qualità. Il processo di controllo della qualità non comprende soltanto test di pericolosità del prodotto (es. funghi, contaminazione da metalli pesanti) o di altri ingredienti (contenuto di grassi e carboidrati) ma anche la riduzione delle dimensioni per test sensoriali sul liquore di cacao. Questo è importante perché il palato umano percepisce in modo sgradevole particelle più fini di 30 microns. 

Back to overview

Verder Scientific Enabling Progress

Divizia științifică a grupului VERDER, proprietate familială, stabilește standarde în echipamente de înaltă tehnologie pentru controlul calității, cercetare și dezvoltare a materiei solide. Domeniile de activitate includ pregătirea probelor de solide, precum și tehnologiile de analiză. Companiile noastre bine-cunoscute au servit instituții de cercetare, laboratoare de analize, precum și companii de producție, în controlul calității și aplicații de proces, de mai multe decenii, cu produse tot mai sofisticate și de încredere, care oferă soluția optimă pentru prepararea și analiza probelor solide.
Carbolite Gero

Tratare Termică

ELTRA

Analiză Elementală

QATM

Metalografie & Testarea Durității

Retsch

Măcinare & Sitare

Microtrac

Caracterizarea Particulelor

Pharmaceutical Testing